We houden van wat we doen,
daarom doen we het heel goed

We zijn een enthousiaste team van gediplomeerde wondverpleegkundige, stoma verpleegkundige met veel ervaring. Wij werken samen in de regio Zuid Holland.

Daphne den Heijer<br>Wondverpleegkundige

Daphne den Heijer
Wondverpleegkundige

Mijn naam is Daphne den Heijer. Algemeen verpleegkundige en gespecialiseerd wondverpleegkundige met 16 jaar ervaring in de zorg.
Tijdens mijn opleidingen in de zorg kwam ik er al snel achter dat de wondzorg mijn interesse had. Nadat ik geslaagd was voor verpleegkunde ben ik op specialisatie voor wondverpleegkundige gaan volgen.
Ik doe dit met heel veel plezier en ben altijd blij wanneer ik de kwaliteit van leven van een patient kan verbeteren doe hetgeen ik doe.
Carlos Alvarez<br>Bachelor verpleegkundige

Carlos Alvarez
Bachelor verpleegkundige

Mijn naam is Carlos Alvarez, Bachelor verpleegkundige en gespecialiseerd wondverpleegkundige met 22 jaar ervaring in de zorg in verschillende landen en organisaties.
Door mijn ervaring als professional in de zorg, heb ik ontdekt dat mijn interesses in mijn beroep zijn gerelateerd aan wetenschappelijk onderzoek, hulpverlening en technologie. Gelukkig vond ik in de wondzorg een perfecte combinatie om mezelf als professional en als persoon te ontwikkelen.
Momenteel ben ik bezig om een master opleiding af te ronden in de wondzorg, stomazorg en onderzoek om mijn dromen te realiseren.